Batteri

Batterier en liten källa till problem. Inte så att de inte fungerar som de skall utan snarare vid de tillfällena när de inte fungerar. Eller rättare sagt när de har fungerat som de skall göra men sedan slutar. Man märker det främst när det gäller brandvarnare.  Varnaren börjar pipa till lite smått när batteriet håller på att ta slut. Men det gäller att man är hemma och hör det, annars är det lätt att missa att byta. Sedan så har fler och fler tangentbord och möss som drivs med batterier. Och där kan det vara lite knepigt om man inte tänker på att ha ett litet lager av batterier till hands när tangentbordet helst plötsligt lägger av. Samma sätt för de som använder hörapparater, när man minst anar det och när hörsel som bäst behövs så slutar batteriet att fungera. Så det blir till att ha ett litet lager av batterier hemma alltid, ett batteri för varje apparat.

Det här inlägget postades i 2010. Bokmärk permalänken.